Stiftelsen Dam Helse og Rehabilitering er frivillighetens egen stiftelse. Bak stiftelsen står 30 frivillige norske organisasjoner som til sammen har over én million medlemskap. Siden 1996 har Stiftelsen Dam bevilget 3,8 milliarder kroner fra Extra-spillets overskudd til om lag 7.000 prosjekter. Fra 1. januar 2016 blir Stiftelsen Dam fast mottaker av overskudd fra alle spill til Norsk Tipping. Alle organisasjoner i Norge med helseformål kan søke støtte.

Bli med på å realisere vår satsing på den frivillige helseinnsatsen i Norge! Vi styrker vår fagseksjon med en nyopprettet stilling:

Ledende fagsjef

Vi ønsker oss en ledende fagsjef som er samfunnsengasjert, helsefaglig sterk og har gjennomføringskraft. Du bør ha master eller PhD-grad innen helsefag, medisin eller samfunnsvitenskapelige fag. Formidlingsevner vil bli vektlagt.

Hovedansvarsområder:

  • Stiftelsen Dams helsefaglige profil innen det forebyggende og rehabiliterende helsefeltet, herunder klinisk forskning
  • Utvikling av stiftelsens helsefaglige strategi
  • Ledelse av stiftelsens fagutvikling og koordinering av sekretariatets fagseksjon
  • Formidling, utredning og nettverksbygging relatert til fag og finansiering innen helsefeltet

Personen vi søker etter trives med å arbeide både selvstendig og i team, er initiativrik og kan dokumentere resultater. Rett person har lett for å knytte kontakter, og har fra før av et nettverk fra helsefeltet og organisasjonserfaring.

Sekretariatet består i dag av ti medarbeidere og holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, hyggelig arbeidsmiljø og lønnsbetingelser etter avtale.

Søknadsfrist: fredag 16. oktober. Tiltredelse fra 1. januar 2016.

Søknad med CV, vitnemål og referanser sendes elektronisk til post@extrastiftelsen.no

For mer informasjon om stiftelsens arbeid og stillingen, ring generalsekretær Hans Christian Lillehagen på telefon: 22 40 53 70.

Stiftelsen Dam holder til i Karl Johans gate ved Egertorget.