Faksimile: norsk-tipping.no

Lokallaget i Os har tidligere fått midler til å arrangere kurs, der de bruker mat og matlaging som en sosial læringsarena.

Sammen med nærmiljøets asiatiske butikk har lokallaget arrangert matlagingskursene, der de med humor og glede har lært nye måter å tilberede sunn og god mat på. For mange av lagets medlemmer er det å komme sammen i felles aktiviteter veldig viktig, og matlagingskurset har derfor tjent flere gode formål.

Kjøkkenet der kursene ble holdt er tilpasset alle lagets medlemmer, også de som sitter i rullestol.

På tirsdagens Extra-trekning på Nrk ble lokallaget i Os den heldige vinneren av 25.000 kroner, som de skal bruke til å arrangere flere kurs, nå med fokus på ernæring.

Vi gratulerer og ønsker god appetitt!

Medlemmene i Norges Handikapforbund i Os fikk både en hyggelig kveld og et nydelig måltid, i samarbeid med den asiatiske butikken i nærmiljøet. Nå har de vunnet penger til nye kurs. Foto: Norges Handikapforbund, Os lokallag