Generalsekretær i CP-foreningen, Eva Buschmann blir ønsket velkommen til Stiftelsen Dam av styreleder Bjørnar Allgot. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten/Stiftelsen Dam

På Stiftelsen Dams ekstraordinære årsmøte tirsdag 8. desember, kunne vi ønske velkommen til nok et nytt medlem. Cerebral Parese-foreningen blir stiftelsens 31. medlem, og det tredje medlemmet som blir tatt opp i 2015.

Se oversikt over alle Stiftelsen Dams medlemmer her

3.800 medlemmer

CP-foreningen er en interesseorganisasjon for mennesker med cerebral parese og andre liknende nevrologiskediagnoser, er i familie med en som har CP eller mennesker som er interessert i cerebral parese.

Foreningen har cirka 3.800 medlemmer, fordelt på foreldre, barn, unge og voksne med CP, samt engasjerte fagpersoner.

Foreningen ble stiftet i 1950, og er tilsluttet Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon, Unge Funksjonshemmede, Funksjonshemmedes Studieforbund (FS) og Hjernerådet.

Velkommen i «familien»

– I CP-foreningen så sier medlemmene at vi har vår egen familie, og så har vi CP-familien. Det sier noe om hvor viktig det er å være sammen og hvor mye fellesskapet betyr, sa generalsekretær Eva Buschmann på Stiftelsen Dams årsmøte.

Nå kan generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen, glede både Buschmann og CP-foreningens medlemmer med et enda større fellesskap og familie.

– Vi er veldig glad for at Stiftelsen Dam nå vokser, og vi ønsker CP-foreningen hjertelig velkommen i «familien», sier han.