Frivillighetsdagen: Jeg vil #innafor

Veldig mange unge kjenner på følelsen av å være utenfor, men med et sterkt ønske om å ville innafor. Det er temaet for Stiftelsen Dams fagseksjon 5. desember.

DAM Redaksjonen • 24 Nov. 2016

Mandag 5. desember er FNs internasjonale frivillighetsdag, og samme dag er Stiftelsen Dam medarrangør av Frivillighet Norges storslåtte feiring av frivilligheten på Månefisken i Oslo. Arrangmentet har fått navnet Frivillighetsprisen fag & fest. Her skal fem priser, inkludert Helseprisen, deles ut, i tillegg til at det blir seks ulike fagseksjoner – alle med tematikk rundt frivillighet.   Stiftelsen Dam har en egen fagseksjon, som skal dreie seg om ungdom, helse og utenforskap. SE VIDEO: Dette er de tre finalistene til Helseprisen!

Jeg vil #innafor

For ungdomstiden handler om å passe inn. Så hva gjør du når du føler deg helt utafor? Enten det er seksualitet, mobbing, kroppspress, funksjonshemninger eller bare en følelse av å være utenfor som gjør at man ikke passer inn, så er frivilligheten en av den viktigste bidragsyteren til å få ungdom innafor. På Stiftelsen Dams fagsesjon snakker vi om hvordan, og med oss på laget har vi fått et drømmelag av innledere: