Informasjonsbrosjyren «Mine første tastetrykk» vant 25.000 kroner under Extra-trekningen tirsdag. Faksimile: norsk-tipping.no

Redd Barna, og deres arbeid med å oversette og tilpasse et informasjonshefte for småbarnsforeldre, vant 25.000 kroner under Extra-trekningen på Nrk tirsdag.

Heftet, som har fått navnet «Mine første tastetrykk», gir råd om godt nettvett og skal deles ut av Redd Barnas frivillige, som møter småbarnsforeldre gjennom nettvettforedrag, Redd Barna-arrangementer og gjennom nettverk i sosiale medier. Det er også mulig å henvende seg direkte til Redd Barna for å få heftet.

Å utvikle et godt nettvett er viktig, men ofte trenger man hjelp til å sette ord på hva dette egentlig er. Redd Barna i Norge, har i samarbeid med sin danske søsterorganisasjon, oversatt og tilpasset informasjonsheftet, som skal hjelpe foreldre på veien.

Med kveldens 25.000 kroner ekstra vil Redd Barna øke kjennskapen ytterligere, og målet er en annonsekampanje for å øke kjennskapen til rådene.

Vi gratulerer og ønsker lykke til!

Godt nettvett kan være vanskelig – særlig for foreldre. Redd Barna har laget en informasjonsbrosjyre på norsk for å bedre kunnskapen. Foto: Redd Barna