I Redd Barnas prosjekt har de sørget for å lage en beredskapsplan som de frivillige kan ha med seg til enhver tid. Foto: Redd Barna

Redd Barna er avhengig av frivillige, og det er da selvsagt viktig at disse vet hva de skal gjøre i en krisestiuasjon, der barn er involvert.

Dette var bakgrunnen for at organisasjonen ville trykke opp beredskapsplanen sin i lommeformat – slik at man alltid kan bære den med seg. Beredskapsplanen gir svar på spørsmål som hva man skal gjøre i en krisesituasjon, hvem man skal kontakte og hvordan man best ivaretar barnet.

Tirsdag denne uken ble prosjektet, som har fått navnet «Krise! Hva gjør jeg?» den heldige vinneren av 25.000 kroner i Extra-trekningen på Nrk. Pengen skal brukes til et nasjonalt seminar for frivillige på krisesentre, der de kan få faglig påfyll og opplæring.

Vi gratulerer og ønsker lykke til med seminaret!

Faksimile: norsk-tipping.no