– Det er en stor glede å kunne bidra med til så mye frivillighet, som igjen betyr veldig mye for mange mennesker, sier generalsekretær Hans Christian Lillehagen.

I dag, fredag 13. november, er det klart for den tredje Ekspress-tildelingen, og med det kan totalt 190 prosjekter glede seg over støtte. Det betyr at tildelingsprosenten er på hele 44,5 prosent.

– Inspirerende

Ordningen er for Stiftelsen Dams 30 medlemsorganisasjoner, og gir støtte til mindre prosjekter i størrelsesorden 5.000 – 30.000 kroner. Variasjonen i type prosjekter er stor, men sikkert er det at mange tusen mennesker kan få glede av dem, direkte og indirekte.

– Det er veldig inspirerende å se hvor stor kreativitet det er rundt om i organisasjonene. Veldig mange ildsjeler legger ned mye innsats i å gjøre gode ting for andre mennesker gjennom disse prosjektene, sier Lillehagen.

Mye lokal aktivitet

Dette er den første tildelingen etter at Ekspress ble gjort om til en permanent ordning. Etter bare ett år har ordningen blitt svært populær.

– Kort vei fra idé til igangsetting er målet med Ekspress, som på rekordtid har blitt en stor suksess. For oss i Stiftelsen Dam er det veldig hyggelig å få bidra til så mye lokal aktivitet rundt om i hele landet, for relativt små midler, sier Lillehagen.

OBS! Til dere som har søkt støtte: På grunn av nødvendige oppdateringer er ExtraWeb stengt fra fredag 13. november klokken 17 til mandag 16. november klokken 08. Under finner du oversikt over hvilke prosjekter som får støtte.

SE HELE OVERSIKTEN OVER PROSJEKTER SOM FÅR EXTRAEXPRESS-STØTTE HØSTEN 2015 HER