Stian Amadeus Antonsen (32) begynner i Stiftelsen Dam i september. Foto: Privat

– Stian har en spennende bakgrunn fra frivillighet og arbeidsliv. Det passer godt inn i arbeidet vi gjør i stiftelsen. Jeg håper han vil trives hos oss når han begynner i september, sier generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen.

Brenner for frivillig arbeid

Stian Amadeus Antonsen er 32 år, og er for tiden på utveksling via SAIH (Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond red. anm.) og Fredskorpset i Zimbabwe. Her jobber han med den lokale studentbevegelsen.

Stian har en master fra London School of Economics. Tidligere har han blant annet vært internasjonal politisk rådgiver i LNU, leder av Skeiv Ungdom, 1. maikoordinator i Norsk Folkehjelp og frilansjournalist. Han har også bred erfaring fra diverse frivillige verv i ulike organisasjoner.

– Jeg brenner for frivillig arbeid, og har stor tro på at lokale ildsjeler kan gjøre en stor forskjell i menneskers hverdag. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe som politisk rådgiver i Stiftelsen Dam i september, sier han selv.

Godt fornøyd

Stillingen som rådgiver for politikk, samfunnskontakt og kommunikasjon inngår i kommunikasjonsenheten i stiftelsen, som foruten Stian vil bestå av kommunikasjonssjef, Hege Bjørnsdatter Braaten. Hun gleder seg til Stian begynner.

– Det er et veldig spennende felt i norsk samfunnsliv vi jobber i, og med Stians kompetanse tror jeg vi kan løfte synligheten av Stiftelsen Dams arbeid enda mer, både i offentligheten generelt og i den politiske bevisstheten, sier hun, og legger til:

– Vi har allerede mange prosjekter planlagt for høsten, og jeg tror Stian vil bidra godt inn i både disse og nye oppgaver som kommer.

Stian tiltrer stillingen 5. september. Hvis du ønsker å bli litt bedre kjent med vår nye kollega allerede nå, kan du følge han på Twitter her: twitter.com/StianAmadeus.