Stiftelsen Dam holder til i Karl Johans gate ved Egertorget.

Stiftelsen Dam Helse og Rehabilitering er frivillighetens egen stiftelse. Bak stiftelsen står 32 frivillige norske helse- og rehabiliteringsorganisasjoner som til sammen har over én million medlemskap. Siden 1996 har Stiftelsen Dam bevilget 4,1 milliarder kroner fra Norsk Tippings overskudd til om lag 8.000 prosjekter. Alle organisasjoner i Norge med helseformål kan søke støtte.

Bli med på å realisere vår satsing på den frivillige helseinnsatsen i Norge! Vi styrker vår fagseksjon med en nyopprettet stilling:

Fagrådgiver

Vi ønsker oss en fagrådgiver som er samfunnsengasjert, helsefaglig sterk og har gjennomføringskraft. Du bør ha utdanning på master-, profesjons- eller doktorgradsnivå innen helse- eller samfunnsfag, og være glad i analysearbeid.

Hovedansvarsområder:

  • Helse- og forskningsfaglig analyse
  • Helse- og frivillighetspolitikk
  • Utarbeide faglige analyser og utredninger
  • Bistå i stiftelsens fagutvikling og konferanser
  • Formidling, utvikling av budskap og nettverksbygging relatert til fag og finansiering innen helsefeltet

Personen vi søker etter trives med å arbeide både selvstendig og i team, er initiativrik og kan dokumentere resultater. Rett person har lett for å knytte kontakter, og har fra før av et nettverk fra helsefeltet og organisasjonserfaring.

Sekretariatet består i dag av elleve medarbeidere og holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, godt arbeidsmiljø og lønnsbetingelser etter avtale.

Søknadsfrist: fredag 13. januar 2017. Tiltredelse fra cirka 1. april 2017.

Søknad med CV, vitnemål og referanser sendes elektronisk til post@extrastiftelsen.no

For mer informasjon om stiftelsens arbeid og stillingen, ta kontakt med ledende fagsjef Jan-Ole Hesselberg eller generalsekretær Hans Christian Lillehagen på telefon: 22 40 53 70 eller se www.extrastiftelsen.no/kontakt.