Musiker, skuespiller og regissør Anders Rogg er konferansier for LEV VEL 2018. Temaet for neste års konferanse blir eldre og frivillighet. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten

Anders Rogg er kanskje aller mest kjent som musiker, skuespiller og regissør, blant annet gjennom Tramteateret og Pelle Parafins Bøljeband.

Brennende engasjement

Men Rogg har også et brennende engasjement for eldreomsorg og frivillighet, og har blant annet jobbet sju år som kulturleder ved Vålerengahjemmet. På denne tiden var han også prosjektleder i de Stiftelsen Dam-støttete prosjektene «Videre» – toner til refleksjon og avspenning og Lyden av lys.

Rogg har vært et hett navn i planleggingen av LEV VEL 2018, og han trengte ikke lang tid til å takke ja på forespørselen om å være konferansier.

– Jeg sa ja til å delta på denne konferansen fordi jeg ønsker å bidra til å avmystifisere alderdom og demens. Det handler om folk, og ikke om diagnoser eller bås-tenking, sier han.

Les mer om LEV VEL 2018 her

Meld deg på LEV VEL 2018 her!

Enormt behov for frivilligheten

LEV VEL 2018 handler om frivillighetens nøkkelrolle i å bidra til at eldre kan leve vel hele livet. Med en stadig økende eldrebefolkning vil behovene for omsorg, sosialt samvær og aktivitet bli enormt i årene som kommer. Målet med konferansen er å være en arena for kunnskap, inspirasjon og motivasjon for frivilligheten.

Innlederne vil være en kombinasjon av personer med akademisk tyngde innen eldre og frivillighet, prosjektledere fra frivilligheten – og eldre selv. Og så blir det innslag av underholdning. Rogg skal selv bidra med musikalske innslag underveis, og håper alle som deler hans engasjement nå kjenner sin besøkelsestid.

– Jeg gleder meg til å treffe andre mennesker som brenner for de samme idèene. Vel møtt!, sier han.

Meld deg på LEV VEL 2018 her!

LEV VEL 2018

  • LEV VEL er Stiftelsen Dams årlige fagkonferanse.
  • Konferansen inngår som et ledd i en større kampanje, som fokuserer på et overgripende tema innen helse og frivillighet.
  • LEV VEL 2018 arrangeres på Sentralen i Oslo sentrum, tirsdag 20. mars klokken 09-15.
  • Temaet for konferansen er eldre og frivillighet, og hvordan frivilligheten bidrar til at mennesker kan leve vel hele livet.
  • Meld deg på LEV VEL 2018 her!