Stiftelsen Dam bistår Kavlifondet med å håndtere deres forskningssøknader. Fredag 20. april arrangeres et webinar, for å informere om begge aktørenes søknadsordninger for helseforskning.

Stiftelsen Dam deler årlig ut rundt 80 millioner til norsk helseforskning og Kavlifondet deler ut 25 millioner årlig til forskning som omhandler psykisk helse hos barn og unge.

Jan-Ole Hesselberg. Foto: Yann Aker

20. april klokken 12 går de to aktørene sammen om å arrangere et internettseminar (webinar) for alle som vurderer å søke forskningsmidler. Stiftelsen Dam håndterer forskningssøknadene til Kavlifondet, og det er derfor stiftelsens – og programansvarlig for forskningssøknadene til Kavlifondet – Jan-Ole Hesselberg som holder webinaret. Fagrådgiver Ida Svege og fagsjef Forskning, Eli Drivdal vil også delta.

Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis i webinaret.

Dersom du ikke har mulighet til å delta på direkteoverføringen kan du ta det helt med ro. Webinaret vil bli lagt ut i sin helhet, både på Stiftelsen Dams Youtube-kanal, og på nettsidene til stiftelsen.

Som det fremgår av programmet under, vil det underveis i seminaret bli besvart spørsmål. Spørsmålene kan enten sendes i nettprat-vinduet tilknyttet webinaret (krever en youtube-konto) eller via e-post. Spørsmål til Stiftelsen Dam sendes til ed@extrastiftelsen.no. Spørsmål til Kavlifondet sendes til is@kavlifondet.no. Spørsmålene kan sendes allerede nå.

Du kan se hele webinaret her (første mulighet blir fredag 20. april klokken 12):

Er du interessert i forskningsrelaterte spørsmål? Meld deg på Stiftelsen Dams nyhetsbrev for forskning her!

 

Her ser du programmet for webinaret:

  • 12.00-12.05 Innledning
  • 12.05-12.30 Stiftelsen Dam
  • 12.30-12.55 Presentasjon av Kavlifondets program for helseforskning
    • Presentasjon
    • Spørsmål og svar
    • Neste utlysning offentliggjøres ikke før desember 2018, men den vil bli ganske lik forrige utlysning. Les denne før webinaret om det er aktuelt å søke.
  • 12.55-13.00 Avslutning