Hvert år støtter Stiftelsen Dam rundt tusen prosjekter. I Trondheim arrangeres frokostseminar om hvordan du kan få starthjelp til ditt prosjekt.

Har du en god idé? Stiftelsen Dam er alltid på jakt etter de beste idéene innen frivillighet og helse, og hvert år støtter stifgtelsen rundt tusen prosjekter gjennom frivillige helseorganisasjoner.

Tirsdag 4. juni arrangerer Stiftelsen Dam frokostseminar på Litteraturhuset i Trondheim.

Generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen.

– Målet med seminaret er å inspirere den lokale frivilligheten til å søke prosjektmidler for å bidra til bedre helse og deltakelse, sier generalsekretær Hans Christian Lillehagen.

Han skal selv ha et innlegg på seminaret, der han blant annet skal snakke om hvordan man kan søke midler fra stiftelsen.

Inspirasjon fra prosjektledere

I tillegg stiller tre prosjektledere som tidligere har fått støtte fra Stiftelsen Dam på scenen. Du får høre fra Ragnhild Arntsen, som har fått støtte til en rekke prosjekter gjennom Dissimillis, blant annet til Sjiraffen kulturfestival i Trondheim.

Til seminaret kommer også Ingerid Arbo, som har ledet prosjektet Trening mot frafall i videregående skole. Prosjektet er et FoU-prosjekt, som er et godt eksempel på Stiftelsen Dams helt nye ordning Utvikling, som lanseres bare få dager før frokostseminaret.

I tillegg kommer Toril Reitan fra Ørlandet sanitetslag. Hun ledet blant annet prosjektet Hverdagsintegrering mellom himmel og hav. Alle de tre prosjektlederne vil dele erfaringer fra sine prosjekter, med mål om å inspirere flere til å søke.

Gratis og åpent for alle

– Vi gleder oss veldig til å møte frivilligheten i Trondheim, både på scenen og i salen. De tre prosjektlederne har alle ledet prosjekter som er viktige for å bidra til bedre helse og deltakelse for ulike grupper mennesker, og de representerer en del av bredden i vår portefølje, sier Lillehagen.

Frokostseminaret er gratis og åpent for alle, men for å sørge for mat, drikke og plass til alle (og at vi gjerne vil unngå matsvinn) ber vi om at du melder deg på ved å klikke på denne linken hvis du vil komme.

Program

08.00 Dørene åpner, frokost

08.30 Fra god idé til gjennomført prosjekt:

  • Sjiraffen kultursenter ved Ragnhild Arntsen, daglig leder i Sjiraffen kultursenter
  • Trening mot frafall i videregående skole ved Ingerid Arbo, forsker ved institutt for klinisk og molekylær medisin, NTNU
  • Hverdagsintegrering mellom himmel og hav ved Toril Reitan, leder i Ørland sanitetslag

09.15: Slik søker du midler ved Hans Christian Lillehagen, generalsekretær i Stiftelsen Dam

09.45: Spørsmål og svar

10.00: SLUTT

Sted: Kunsthall Trondheim (Litteraturhuset)